Martin H. Fulford

Advokat | Partner
+47 990 33 233
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Martin H. Fulford er en av regionens ledende advokater innen eiendom og er leder for firmaets eiendomsavdeling. Martin er en ettertraktet rådgiver og er involvert i en rekke av regionens transaksjoner og utviklingsprosjekter. 

Martin jobber særlig med kontraktsrett og har omfattende erfaring med avtaler innen eiendomsfeltet, herunder bl.a. kjøpekontrakter, leiekontrakter, opsjonsavtaler, grunneieravtaler, erklæring/avtaler for tinglysing mv.

I utviklingsprosjekter bistår Martin utbyggere gjennom hele prosessen fra A til Å, fra kjøp av eiendom/tomt for utvikling og frem til ferdigstillelse. Han engasjeres ofte allererede i tidlig i fase for bistand med den eiendomsrettslige organisering av utbyggingsprosjekter og for optimalisering av eiendomsrettslige løsninger i prosjektet.

Martin bistår også klienter med løpende forretningsjuridisk rådgivning, og har også betydelig erfaring innenfor selskapsrett.

Fagområder

Arbeidserfaring

2018 -
Partner, Fulford Pettersen & Co Advokatfirma AS

2015 -
Advokat, Fulford Pettersen & Co Advokatfirma AS

2015 - 2015
Fast advokat, Advokatfirmaet BA-HR DA

2011 - 2015
Advokatfullmektig, Advokatfirmaet BA-HR DA

Utdanning

2006 - 2011
Master i rettsvitenskap, Universitetet i Oslo

2002 - 2006
Siviløkonom, Heriot-Watt University, Edinburgh Skottland

Har du spørsmål?

+47 32 25 47 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss på sosiale medier