Om oss

Fulford Pettersen & Co bistår selskaper, organisasjoner og private innenfor et bredt spekter av juridiske fagområder. Våre advokater er dyktige, redelige og dedikerte, og legger vekt på gode relasjoner til både kunder, næringsliv og offentlige instanser. Det skal være hyggelig å samhandle med oss.

Din foretrukne rådgiver

Vi skal være ditt naturlige førstevalg. Vi kjenner godt nærligslivet i vår region. Vår ambisjon er å være ledende på samspillet mellom kompetanse, service og engasjement. Digitale verktøy gjør det raskt og effektivt å holde møter og dele informasjon uavhengig av lokasjon.

Om din sak er liten eller stor, kan den være kompleks og gå over flere fagområder. Vi samarbeider i team og innehar kompetansen internt til å ta både enkle og utfordrende saker. Vår størrelse gjør oss fleksible og rett på sak. Teamet bistår våre kunder med å løse tvister, føre krevende forhandlinger, gi rettslige og strategiske råd, utforme juridiske dokumenter og mer.

Vi arbeider med:

Engasjement for klienten

Med kompetanse og engasjement skaper vi langsiktige, strategiske relasjoner. Hos Fulford Pettersen & Co får du tett oppfølging og en god sparringspartner, som også har kommersiell forståelse. Du kan ringe oss for hjelp med de store og små spørsmålene i hverdagen. Vi er din inhouse advokat, og legger vekt på å bli godt kjent med deg og din virksomhet. Dette er kvaliteter som gjør at vi beholder klienter i flere tiår.

Møt våre medarbeidere.

Våre verdier

Løsningsorientert

Hos oss får du en samarbeidspartner som kan se mer enn bare jussen. Vi tenker utenfor boksen - hva går tvisten egentlig ut på? Dette skaper gode løsninger som alle parter blir fornøyde med. 

Verdiskapende

Vårt arbeid skal gi deg verdiskapning. Det handler om å bruke tid og ressurser riktig. Alltid ivareta, beskytte og videreutvikle kundens verdier.

Relevant

Vi setter sammen det beste teamet for din sak. Vi er små nok til å ikke være for tunge, men store nok til å være relevante og ta på oss komplekse saker. 

Lurer du på om vi kan ta saken din? Kontakt oss i dag. 

Vi har vår forankring i Drammensregionen, som også omfatter Kongsberg, Buskerud, Asker, Hurum, Røyken og Svelvik, for å nevne noen. Vi kjenner godt næringslivet i vår region. Godt rykte og tett oppfølging gir oss også kunder fra andre steder i landet. Vi strekker oss langt!

Har du spørsmål?

+47 32 25 47 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg oss på sosiale medier